22 augustus 2022

Onderweg naar het Alma College | update verbouwing

De vakantie is bijna voorbij en leerlingen, docenten en medewerkers van het Alma College beginnen het schooljaar samen onder een dak aan de Sluiskade Noordzijde 126a.

Ondertussen begint Marku Bouw uit Lichtenvoorde aan de bouw van de nieuwe locatie van het Alma College aan de Catharina van Renneslaan. Vanaf eind augustus beginnen hier sloopwerkzaamheden. De bouw houdt in dat dat de leslocaties – waar voorheen scholieren van Het Noordik en Pius X College vmb-onderwijs kregen – compleet wordt vernieuwd.

Benieuwd hoe de school eruit komt te zien?  Bekijk ons digitale open huis.

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

29 november, 2023

Een kijkje in de keuken van McDonalds? Dat werd voor onze Economie en Ondernemen leerlingen werkelijkheid. In dit bericht lees je het verslag van de excursie!

14 november, 2023

Dit schooljaar zijn er een paar wijzigingen in de aanmeldprocedure voor groep 8 leerlingen. In dit nieuwsbericht leggen we in het kort uit hoe

6 oktober, 2023

Het nieuwe schooljaar is al even van start. Dat betekent dat leerlingen die in groep 8 zitten, ook steeds beter moeten gaan nadenken over de volgende stap: het avontuur van het voortgezet onderwijs! Bekijk onze activiteiten. 

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.