Onze school,

jouw toekomst

alma naar de brugklas

Ha groep 8-er! Aan het eind van dit schooljaar ga jij je basisschool verlaten. Dan begint voor jou het avontuur van het voortgezet onderwijs. Een grote verandering. Nieuwe docenten, nieuwe klasgenoten, andere lessen én een nieuw gebouw.

Het maken van een keuze 

Neem de tijd om een goede keuze te maken voor je nieuwe school. Bekijk goed waar je de sfeer fijn vindt, of juist niet. Doe dit samen met je ouder(s)/verzorger(s). Vraag ook je juf of meester van groep 8. Zij kennen jou goed.

Kiezen voor het Alma College

Bij het Alma College gaat er een wereld voor je open. Hier krijg je de ruimte om te ontdekken wie je wilt zijn en waar je talenten liggen. Niets motiveert namelijk meer dan doen waar je goed in bent en blij van wordt.

Van Bouwen, Wonen en Interieur tot Zorg en Welzijn: bij ons kun je kiezen uit maar liefst 8 verschillende vmbo-profielen. Daardoor zit er zeker iets voor jou bij.

Op onze school werken en studeren veel verschillende leerlingen en docenten. De mix van culturen, achtergronden en overtuigingen is onze kracht. Door ervaringen met elkaar te delen wordt jouw blik breder en kun je nog meer van de wereld ontdekken.

Op het Alma College sta je er niet alleen voor. We willen graag dat je je bij ons thuis voelt. De docenten en medewerkers staan voor je klaar. Onze school is de start van jouw ontdekkingsreis in de wereld. Of je nu wilt weten welk beroep bij je past of wat de volgende stap is na je opleiding. We zijn er voor jou.

Komen kijken op het Alma College?

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.