Een school voor

vmbo in Almelo

alma over ons pagina

Onze school is een fijne, veilige plek voor iedereen. We vinden het belangrijk dat alle leerlingen zich welkom voelen.

Het Alma College is ontstaan uit een samenwerking tussen Het Pius X College, Het Erasmus en Het Noordik. Samen staan we sterker en bereiken we meer. Is dat nodig? Jazeker! Goed opgeleide vakmensen zijn van onschatbare waarde. Als samenleving kunnen we niet zonder. En tegelijkertijd lijken deze vakmensen steeds lastiger te vinden. Op het Alma College bieden we een eigentijds, inspirerend en breed vmbo-aanbod.

Waar staan we voor

Het Alma College bouwt samen met haar leerlingen en medewerkers aan een wereld waarin iedereen ertoe doet en meedoet. We geloven in een wereld waarin mensen vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan.

Op het Alma College mag een leerling zichzelf zijn en zijn of haar talenten ontdekken. Onze leerlingen zijn de makers van morgen. We leiden leerlingen op zodat zij een steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij.

Op het Alma College vergroten leerlingen hun kennis en praktische en sociale vaardigheden. We doen er alles aan om leerlingen voor te bereiden op de toekomst. Zodat ze deze met vertrouwen tegemoet gaan.

Zoek hier naar van alles en nog wat

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.