Leren in een

veelzijdige omgeving

alma pagina visie missie

Wij zijn ervan overtuigd dat een veelzijdige omgeving bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren persoonlijke groei door een wereld aan mogelijkheden te creëren.

Bij Het Alma College gaat er een wereld voor je open. Hier krijg je de ruimte om te ontdekken wie je wilt zijn en waar je talenten liggen. Niets motiveert namelijk meer dan doen waar je goed in bent en blij van wordt.

Visie

Het Alma College gelooft in een wereld waarin mensen vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan. Elk mens is uniek. Elke leerling is uniek. Elke leerling is welkom. Onze school is kleurrijk, divers en uitdagend. 

Op onze school werken en studeren veel verschillende docenten en leerlingen. De mix van culturen, achtergronden en overtuigingen is onze kracht. Door ervaringen met elkaar te delen wordt jouw blik breder en kun je nog meer van de wereld ontdekken. 

Missie

Leerlingen zijn op school om zich te ontwikkelen. De docenten van Alma College zijn niet zomaar leraar geworden. Ze werken vanuit een diepe betrokkenheid, liefde voor het vak en liefde voor leerlingen. Dat merk je aan alles. We hebben aandacht voor ieders unieke kwaliteiten, talenten en vaardigheden. We voelen aan wanneer iemand extra ondersteuning nodig heeft of juist wat meer ruimte. 

Op het Alma College sta je er niet alleen voor. We willen graag dat je je bij ons thuis voelt. De docenten en medewerkers staan voor je klaar. Onze school is de start van jouw ontdekkingsreis in de wereld. Of je nu wilt weten welk beroep bij je past of wat de volgende stap is na je opleiding. We zijn er voor jou. 

Zoek hier naar van alles en nog wat

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.