Onze acht profielen,

jouw keuze.

profiel paintings los bouw

Bouwen, Wonen en Interieur

Lijkt werken in de bouw jou wel wat? Het profiel Bouwen, Wonen & Interieur (BWI) is modern en afwisselend. Je denkt hierbij misschien aan een bouwbedrijf, maar er is veel meer mogelijk.

Dienstverlening en Producten

Dienstverlening en producten (D&P) is een flitsend profiel! Je gaat actief aan de slag met veel verschillende opdrachten uit alle profielen. We noemen dat met een moeilijk woord: intersectoraal.

profiel paintings los producten
profiel paintings los eco

Economie en Ondernemen

Zie jij overal handel in? Weet jij hoe je geld kunt verdienen en wil je daar meer over leren? Er zijn verschillende modules en keuzevakken waar commercieel ingestelde leerlingen blij van worden.

Horeca, Bakkerij en Recreatie

Hou je van koken, bakken en bezig zijn met eten? Of ben jij iemand die graag een ander in de watten legt en creatief bezig is? Bekijk dan gauw wat de ingrediënten zijn van dit profiel.

profiel paintings los bakker
profiel paintings los media

Media, Vormgeving en ICT

Werk je graag met computers en hou je van de digitale wereld? Heb je oog voor vormgeving en beeld? Of hou je meer van de technische kant en het oplossen van problemen?  

Mobiliteit en Transport

Word jij enthousiast van vrachtwagens? Of ben je meer geïnteresseerd in de techniek van een vrachtwagen, auto, fiets of scooter? Dan ben je bij Mobiliteit en Transport (M&T) op het juiste adres. 

profiel paintings los transport aangepast e1696420484196
profiel paintings los energie

Produceren, Installeren en Energie

Produceren, Installeren en Energie (PIE) is voor leerlingen die graag met hun handen werken, technische tekeningen lezen of willen leren maken op de computer.

Zorg en Welzijn

Ga je graag om met mensen? Ben je sociaal en betrokken? Hou je ervan iemand te helpen? Grote kans dat het profiel Zorg & Welzijn (Z&W) op je lijf geschreven is. Dit profiel bereidt je voor op werk waarbij sociale vaardigheden voorop staan.

profiel paintings los zorg

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.