Gezond eten?

Vet lekker!

alma college profielen 43

Je ziet onze gezonde school overal terug. In de (talent)lessen, in de pauzes en in de kantine besteden wij aandacht aan onze gezondheid.

Wist je dat gezond eten vet lekker kan zijn? We hebben een schoolkantine waar aandacht is voor gezonde voeding en er zijn verschillende plekken om lekker te kunnen ontspannen. Wanneer je gezond bent en alles in balans is, zit je lekkerder in je vel. Hierdoor ben je in staat om te leren en heb je de mogelijkheid om je talenten tot uiting te brengen. Jouw gezondheid en jouw veiligheid staan daarom bij ons voorop! Wij zorgen voor de ingrediënten, neem jij je talent mee?

Deel dit artikel

Meer unieke redenen

13p4463
Wil jij later een hbo-studie doen? Volg je vmbo-kader of vmbo-gtl en doe je graag een stapje extra? Houd dan het Toptraject in de gaten!
dp scaled
Freerunning, saltospringen, rugby… word je al enthousiast? Met deze toffe sporten maak je kennis als je naar de Sportklas gaat.
sterk techniekonderwijs dsc2235 scaled
Ons doel: sterk technisch onderwijs dat de makers van morgen duurzaam voorbereidt op banen in alle technische beroepen.

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.