Dienstverlening en Producten

Dienstverlening en producten (D&P) is een flitsend profiel! Ben jij een echte sportieveling? En vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Dan is dit echt iets voor jou.

In dit profiel werk je vooral in kleine groepjes aan verschillende opdrachten. Je moet dus goed kunnen samenwerken. Ook moet je weten wat aanpakken is en van een uitdaging houden!

Een paar voorbeelden van opdrachten:

  • Je eigen wintersportreis organiseren. 
  • Zelf een survivalrun bedenken en andere leerlingen daarvoor enthousiast maken. 
  • Een dinershow organiseren. 
  • Een circusvoorstelling bedenken en uitvoeren. 
  • Het runnen van onze eigen sportschool. 

Een dynamisch profiel!

Naast de opdrachten van hierboven vind je in je rooster extra sport, zwemmen (BB en KB-leerlingen), gastlessen, sportclinics, EHBSO, bedrijfsbezoeken en lessen over de politie, brandweer en het leger. 

Ook als je nog niet weet wat je later wilt worden, is D&P een goed profiel. We begeleiden je in het ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen. 

Deel dit artikel

Toch interesse in iets anders?

Had je iets anders verwacht van dit profiel? Dat kan natuurlijk. Gelukkig hebben we er meer! Kijk maar eens of een andere richting beter past bij jouw interesses en talenten. Het kan moeilijk zijn om te beslissen wat je wilt en welk beroep je later gaat uitoefenen. Gelukkig hoef je ook niet direct te kiezen, maar pas aan het einde van het tweede jaar. Als je daar hulp bij nodig hebt, staan we op school voor je klaar! En we geven je ook graag een tip: praat erover met mensen die jou goed kennen, zoals je ouders en je vrienden. Zij kennen je goed, wat zien zij jou later doen?

Onze profielen

Lijkt werken in de bouw jou wel wat? Het profiel Bouwen, Wonen & Interieur (BWI) is modern en afwisselend. Je denkt hierbij misschien aan een bouwbedrijf, maar er is veel meer mogelijk.
Dienstverlening en producten (D&P) is een flitsend profiel! Je gaat actief aan de slag met veel verschillende opdrachten uit alle profielen. We noemen dat met een moeilijk woord: intersectoraal.
Zie jij overal handel in? Weet jij hoe je geld kunt verdienen en wil je daar meer over leren? Er zijn verschillende modules en keuzevakken waar commercieel ingestelde leerlingen blij van worden.

Zoek hier naar van alles en nog wat

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.