e24c26f2

Succesvolle eindpresentatie van HBR leerlingen tijdens ‘Tour d’Europe’

Dinsdagavond vond voor onze leerlingen van HBR leerjaar 3 de langverwachte eindpresentatie van het project ‘Tour d’ Europe’ plaats. Na vijf weken intensief werken presenteerden de leerlingen hun werk aan ouders en verzorgers. Iedere groep had een land gekozen en een passende tafel ingericht met een collage, een informatieboekje, flyers en een memoryspel over het betreffende land.

Daarnaast hadden de leerlingen typische bakkerijproducten en gerechten van hun gekozen land opgezocht, geoefend en voorbereid. Deze gerechten werden op de tafels gepresenteerd en konden door de ouder(s)/verzorger(s) geproefd worden. We hebben hele mooie gerechten gezien! De opkomst was overweldigend en overtrof alle verwachtingen, wat het extra bijzonder maakte voor onze leerlingen.

Het team HBR en de leerlingen kijken terug op een zeer geslaagde avond en bedanken iedereen voor hun komst en enthousiasme.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoek hier naar van alles en nog wat

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.