3 september 2022

Somtoday account voor ouder(s)/verzorger(s) leerlingen Alma College

Voor het inzien van lesroosters, cijfers, huiswerk, aanwezigheid en andere zaken gebruiken onze leerlingen Somtoday. Als ouder(s) en/of verzorger(s) heeft u de mogelijkheid om hier ook een account voor aan te maken. 

U heeft een mail ontvangen op het bij ons bekende e-mail adres met een gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord. In de e-mail vindt u stappen voor het aanmaken van een account. Als u eenmaal bent ingelogd kunt u o.a. het lesrooster, de cijfers, het huiswerk en de aanwezigheid van uw kind inzien. Heeft u meerdere kinderen bij ons op het Alma College zitten dan kunt u hen via het startmenu selecteren.

  • Let op: op dit moment zijn we nog druk bezig met het vullen van de roosters. Het kan zijn dat u daarom nog niet alles in Somtoday kan zien. Dit wordt zo snel mogelijk aangevuld en werken we hard aan.

Vragen?

Heeft u vragen over Somtoday of lukt het niet om in te loggen? Neem contact met ons op via info@almacollege.nl.

Deel dit artikel

Meer nieuws

2 april, 2024

Bij het Alma College vinden we het belangrijk om aandacht te besteden aan serieuze kwesties die onze samenleving beïnvloeden. Een van deze kwesties is het schelden met het woord “kanker”. Dit is niet alleen kwetsend en respectloos, maar het heeft ook diepgaande gevolgen voor degenen die direct of indirect met deze ziekte te maken hebben gehad.

22 maart, 2024

Afgelopen donderdag zijn Alma College leerlingen Media, Vormgeving en ICT Joyce en Marijn eerste geworden in de landelijke finale van Skills Talents. Skills Talents zijn teamvakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Binnen de tien verschillende profielen kunnen zij laten zien wat ze in hun mars hebben.

11 maart, 2024

Op onze school werken en studeren veel verschillende docenten en leerlingen. De mix van culturen, achtergronden en overtuigingen is onze kracht. Door ervaringen met elkaar te delen wordt onze blik breder. Zo kunnen we samen nog meer van de wereld ontdekken. Gedurende het schooljaar organiseren we daarom verschillende activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

6 februari, 2024

Leerlingen Horeca, Bakkerij en Recreatie leerjaar 4 van het Alma College hebben een workshop over chocolade gevolgd bij het ROC van Twente.

23 januari, 2024

Op donderdag 15 februari van 19.30 – 20.45 (19.00 uur inloop) organiseert het Alma College een informatieve ouderavond. Deze gaat over welke emoties en gedachten er achter het gedrag van pubers ligt en is voor ouders van leerlingen uit alle leerjaren. Aanmelden via de link in de tekst.

29 november, 2023

Een kijkje in de keuken van McDonalds? Dat werd voor onze Economie en Ondernemen leerlingen werkelijkheid. In dit bericht lees je het verslag van de excursie!

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.