3 september 2022

Somtoday account voor ouder(s)/verzorger(s) leerlingen Alma College

Voor het inzien van lesroosters, cijfers, huiswerk, aanwezigheid en andere zaken gebruiken onze leerlingen Somtoday. Als ouder(s) en/of verzorger(s) heeft u de mogelijkheid om hier ook een account voor aan te maken. 

U heeft een mail ontvangen op het bij ons bekende e-mail adres met een gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord. In de e-mail vindt u stappen voor het aanmaken van een account. Als u eenmaal bent ingelogd kunt u o.a. het lesrooster, de cijfers, het huiswerk en de aanwezigheid van uw kind inzien. Heeft u meerdere kinderen bij ons op het Alma College zitten dan kunt u hen via het startmenu selecteren.

  • Let op: op dit moment zijn we nog druk bezig met het vullen van de roosters. Het kan zijn dat u daarom nog niet alles in Somtoday kan zien. Dit wordt zo snel mogelijk aangevuld en werken we hard aan.

Vragen?

Heeft u vragen over Somtoday of lukt het niet om in te loggen? Neem contact met ons op via info@almacollege.nl.

Deel dit artikel

Meer nieuws

19 juli, 2023

Leerlingen van 3GT Zorg en Welzijn zijn afgelopen schooljaar gestart met het Praktijk Gericht Programma (PGP). Dit is een pilot van een landelijk examenprogramma, die op meerdere middelbare scholen in Nederland wordt uitgevoerd.

11 juli, 2023

Vera uit 3GT1 Zorg en Welzijn vond haar stage bij Manege Twents Hippisch Centrum zo leuk dat ze er nog een week aan vast wilde plakken. Ook de begeleiding van de manege vond dat een goed idee. Na overleg met haar mentorcoach mevrouw Vrijkorte en de teamleider mocht Vera de activiteitenweek op het Alma College overslaan.

13 juni, 2023

Afgelopen vrijdag was het tijd voor de finale van Olympic Moves. Dat is de grootste landelijke schoolsportcompetitie van Nederland. Wij deden mee met het onderdeel atletiek. 

10 mei, 2023

Lauris en Tim, leerlingen Mobiliteit en Transport leerjaar 4 waren maandag eigenlijk onderweg naar de supermarkt voor de examenstunt op het Alma College, maar toen ze een straatrover zagen worstelen met een bejaarde vrouw bedachten ze zich geen moment.

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.