3 september 2022

Somtoday account voor ouder(s)/verzorger(s) leerlingen Alma College

Voor het inzien van lesroosters, cijfers, huiswerk, aanwezigheid en andere zaken gebruiken onze leerlingen Somtoday. Als ouder(s) en/of verzorger(s) heeft u de mogelijkheid om hier ook een account voor aan te maken. 

U heeft een mail ontvangen op het bij ons bekende e-mail adres met een gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord. In de e-mail vindt u stappen voor het aanmaken van een account. Als u eenmaal bent ingelogd kunt u o.a. het lesrooster, de cijfers, het huiswerk en de aanwezigheid van uw kind inzien. Heeft u meerdere kinderen bij ons op het Alma College zitten dan kunt u hen via het startmenu selecteren.

  • Let op: op dit moment zijn we nog druk bezig met het vullen van de roosters. Het kan zijn dat u daarom nog niet alles in Somtoday kan zien. Dit wordt zo snel mogelijk aangevuld en werken we hard aan.

Vragen?

Heeft u vragen over Somtoday of lukt het niet om in te loggen? Neem contact met ons op via info@almacollege.nl.

Deel dit artikel

Meer nieuws

24 maart, 2023

Gisteren mochten leerlingen van Dienstverlening en Producten, Bouwen, Wonen en Interieur, Mobiliteit en Transport en Media, Vormgeving en ICT meedoen aan de landelijke finales van Skills Talents.

22 maart, 2023

Sport jij op hoog niveau en wil je de top bereiken? En wil je tegelijkertijd op school alles eruit halen wat erin zit? Het Alma College heeft faciliteiten in huis waarmee jonge topsporters hun dromen kunnen waarmaken.

9 maart, 2023

Onze leerlingen van Media, Vormgeving en ICT die het keuzevak Sign volgen zijn druk bezig geweest!

22 februari, 2023

Afgelopen woensdag heeft het Alma College een superleuk bezoek gehad van het project DOEN!

15 februari, 2023

Heeft u een topsporter in huis? Meer informatie over de Topsport Talentenschool vind je hier.

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.