20 december 2022

Po-Vo ontmoeting Alma College samen met het Erasmus

Van groep 8 naar de brugklas is een grote verandering. Nieuwe docenten, klasgenoten en een nieuw gebouw. Gelukkig hebben docenten niet zomaar voor het vak gekozen. We werken allemaal vanuit een diepe betrokkenheid, liefde voor het vak en liefde voor de leerlingen. We hebben oog voor ieders talenten, kwaliteiten en vaardigheden.

 

Daarom organiseert het Alma College samen met Het Erasmus een Po-Vo ontmoeting voor basisschool (groep 8) docenten en mentorcoaches uit leerjaar 1 op 31 januari 2023 van 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze ontmoeting gaan onze mentorcoaches graag in gesprek met (groep 8) docenten van de basisscholen van onze leerlingen.

Een mooi moment voor de basisschool om erachter te komen hoe het gaat met de leerling(en) die bij hen wegkomen. Daarnaast voor de middelbare scholen ook heel waardevol: want zo leren wij onze leerlingen nóg beter kennen.

Aanmelden (alleen docenten basisschool) en meer informatie vind je via deze pagina: https://almacollege.nl/groep-8/povo/ 

Deel dit artikel

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.