6 oktober 2023

Activiteiten voor groep 8

Het nieuwe schooljaar is al even van start. Dat betekent dat leerlingen die in groep 8 zitten, ook steeds beter moeten gaan nadenken over de volgende stap: het avontuur van het voortgezet onderwijs! 

Aan het eind van dit schooljaar gaat de groep 8 leerling de vertrouwde basisschool verlaten. Een grote verandering. Het is verstandig om goed de tijd te nemen bij het maken van een keuze. Bekijken waar de sfeer fijn is, of juist niet, hoort daarbij.

Om groep 8 leerlingen daarin zo veel mogelijk te helpen, organiseren we ook dit jaar weer activiteiten. Voor leerlingen, basisscholen maar ook voor ouder(s) en/of verzorger(s).

Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Deel dit artikel

Meer nieuws

29 november, 2023

Een kijkje in de keuken van McDonalds? Dat werd voor onze Economie en Ondernemen leerlingen werkelijkheid. In dit bericht lees je het verslag van de excursie!

14 november, 2023

Dit schooljaar zijn er een paar wijzigingen in de aanmeldprocedure voor groep 8 leerlingen. In dit nieuwsbericht leggen we in het kort uit hoe

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.