Kiezen voor

het Alma College

alma waarom kiezen

Het kiezen van een middelbare school is een belangrijke beslissing. Neem daarom de tijd om zorgvuldig een keuze te maken. Wat wij in ieder geval erg belangrijk vinden? Dat wij ons onderwijs kleinschalig gaan organiseren.

Veilig en vertrouwd

Van de basisschool naar de brugklas is een grote verandering. Nieuwe docenten, nieuwe klasgenoten, een nieuw gebouw. Waarschijnlijk moet je nu verder fietsen dan je gewend was. Alles bij elkaar is het best spannend. Daarom hebben leerlingen van leerjaar 1 en 2 een vaste plek in het schoolgebouw. Kleinschalig onderwijs voelt prettig en vertrouwd. Dat vinden we erg belangrijk.

Voor alle soorten makers

Als je al wat langer op school zit, begin je misschien een idee te krijgen van wat je later worden wilt. Op het Alma College kun je je talenten en vaardigheden ontwikkelen. We bieden verschillende leerwegen aan. In de bovenbouw kun je uit maar liefst 8 profielen kiezen, voor alle soorten makers van morgen. Worden wat je wilt, dat kan bij het Alma College!

Zoek hier naar van alles en nog wat

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.