18 februari 2022

Last minute open huis Alma College

Het Alma College houdt een last minute open huis op donderdag 3 maart van 14.30 uur tot 18.00 uur. Maak kennis met onze school en neem een kijkje bij onze 8 profielen. Het open huis vindt plaats op onze tijdelijke locatie: Sluiskade NZ 126a.

*Aanmelden is niet meer mogelijk.

Liever een ander moment plannen?

Dat kan ook. Wil je alvast kennis maken met onze school of heb je nog vragen die je wilt stellen, dan kun je je hier aanmelden voor een persoonlijke rondleiding.

Deel dit artikel

Meer nieuws

15 februari, 2022

Vorige week woensdag hebben leerlingen van het Alma College meegedaan aan de Skills Talents vakwedstrijden in Apeldoorn. En jawel hoor!!! Twee teams hebben zich geplaatst voor de landelijke finale; Skills the Finals.

9 februari, 2022

Zes Alma toppers doen vandaag mee aan de Skills Talents vakwedstrijden in Apeldoorn. Vanuit het Alma College doen we aan deze kwalificatiewedstrijd mee met drie profielen; MVI, BWI en PIE.

6 februari, 2022

Fabian is één van de vijf leerlingen uit de eerste groep die vanaf april 2021 het keuzevak Verspaningstechniek volgden bij VDL ETG Almelo.

27 januari, 2022

Bij een nieuwe school hoort ook een nieuw schoolgebouw. Het plan was om de deuren van dit nieuwe gebouw op 1 augustus a.s. te openen, maar helaas is dat niet haalbaar.

Wil jij je kind aanmelden voor het Alma College?

  • Stap 1: Ga naar Alma College op voalmelo.nl
  • Stap 2: Download het formulier, vul het digitaal in en sla het op je pc op. Uitprinten en met pen invullen kan ook. Vergeet je handtekening niet.
  • Stap 3: Lever het document in bij de basisschool van je kind. De basisschool doet de rest.